Activități Outdoor CopiiSusținem traiul sănătos
Activități outdoor pentru copii

Echipa Show Time pune la dispoziția doritorilor servicii dintre cele mai diverse, indiferent de anotimp. Organizăm tabere de vară sau de iarnă, pentru copii. Ne vom plimba pe munte, vom învăța ce înseamnă natura, pădurea și muntele. Iar iarna învățăm să schiem, unde altundeva decât, în Poiana Brașov.

Tabără de vară
Activități outdoor de vară

Oferim copiilor programe specifice de tabără, care includ: noțiuni de orientare cu și fără busolă, concursuri și jocuri sportive, plimbări pe munte și în natură, jocuri de cabană indoor și outdoor, probe de creativitate, comunicare și muncă în echipă, cântece de munte, dansuri, carnaval, karaoke, proiecții foto și video cu imagini din natură, foc de tabără și multă distracție!

Cucerim vârfuri de munte, vizităm peșteri, aflăm unde să asezăm și cum să montăm un cort, ce plante sunt comestibile, cum să facem un foc de tabără, ne pregatim singuri unele mese sau gustări, ne testam limitele și învățăm zeci de sporturi și jocuri de mișcare.

Tabara de skiTabără de ski
Activități outdoor de iarnă

Tabăra este destinată copiilor cu vârste între 8 și 14 ani și cuprinde toate nivele de schi (începători, intermediari, avansați). Grupele vor avea maxim 7 copii ce vor fi împărțiți în funcție de nivelul lor inițial (pe care îl vom determina după testarea abilităților din prima zi). Fiecare grupă va fi coordonată de un instructor acreditat, metoda de predare fiind prin exerciții specifice, adaptată la nivelul de înțelegere și condiție fizică al copiilor.

Scopul taberei este acela de a învăța și a evolua în orele petrecute pe pârtie cât și în orele de activități indoor. La finalul taberei copiii își vor îmbunatăți tehnica de ski și coordonarea și vor avansa până la nivelul în care vor putea coborî în siguranță pârtia. Pentru cei care sunt deja la un nivel avansat de ski vom urmări îmbunătățirea tehnicii și mărirea graduală a vitezei de alunecare.