Echipa de distractieCâteva cuvinte despre noi
O echipă de distracție

Echipa Show Time este o echipă energică, plină de tineri dornici de distracție. Și nu numai că suntem dornici, dar și știm cum să ne distrăm. Mărturie o stau sutele de petreceri pentru copii și nu numai, pe care le-am organizat de-a lungul timpului.

Venim în întâmpinarea potențialilor clienți cu soluții inedite, voie bună și o grămadă de zâmbete. Propunem soluții adecvate oricărui tip de eveniment, fie că vorbim de petrecere pentru copii sau evenimente de firmă, lansări de produse, sau altele.

Fabrica de zambeteFiecare are misiunea lui
Clovni, magicieni și animatori

Clovnul: Clovnul cu baloanele lui colorate, face jocuri și concursuri interactive și presară ori de câte ori are ocazia glume și poante folosindu-se de comicul de situație. Comic, dar și educativ. Programul interactiv din timpul unei petreceri de aniversare, dezvoltă spiritul de echipă al sărbătoritului și prietenilor lui. Clovnul poate veni însoțit de o talentată pictoriță costumată în clovniță sau prințesă.

Magicianul: Stie cineva vreun cuvânt sau vreo formula magică? Hocus Pocus Preparatus, răspunde un băiețel. Abracadabra, zice o fetiță. Alacazum-alacazam, răspunde sărbătoritul. Dar de “Te rog frumos!”, ce ziceți copii? Așa începe programul de magie, asta după ce magicianul Tony a făcut jocuri și concursuri cu sărbătoritul și prietenii lui; urmează pata de culoare – baloanele modelate și bineînțeles tortul.

Decoruri si decoratiuniApelează la profesioniști
Suntem la dispoziția ta

Decorurile și decorațiunile sunt detalii foarte importante ce dau o pată de culoare și vă personalizează evenimentul. Fie că este vorba despre nunți, botezuri, petreceri pentru copii, evenimente corporate, lansări de sedii de firmă sau lansări de produs, echipa Show Time este aici pentru dumneavoastră cu idei și soluții inedite croite pe măsura evenimentului pe care îl organizați.

Baloane personalizate, lansare de porumbei, mașini de fum, lasere, efecte de lumini, artificii de interior și exterior, sunt doar câteva idei pentru a vă pune amprenta de unicitate asupra evenimentului dumneavoastră.